NIEUWS

8-2-2014
Kaartverkoop 'Lucy's baby' gestart!

De kaartverkoop voor de nieuwe productie 'Lucy's baby' is zojuist gestart! Wacht niet te lang met het reserveren van een kaart, op is op!:) Zie 'Agenda' voor het reserveren.

22-12-2013
Geld overhandigd!

De cheque is overhandigd! Klik hier voor een filmpje.

19-12-2013
Eindbedrag

Het eindbedrag dat de kinderen van 't Kinderspöl bij elkaar gespeeld hebben voor 3fm's Serious Request is € 2414,53! Dit prachtige bedrag wordt a.s. zondag naar Leeuwarden gebracht!  

17-12-2013
Serious Request

A.s. zondag gaan een aantal kinderen het geldbedrag (eindbedrag nog niet bekend) naar Leeuwaarden brengen! All for Serious Request Leeuwarden 2013! De voorstellingen van "Scrooge" waren een enorm succes. Drie volle zalen en veel geld opgehaald voor kinderen die het niet zo goed hebben als wij.

8-12-2013
Door kinderen, VOOR kinderen

Door kinderen, VOOR kinderen: De opbrengst van de komende voorstellingen van "Scrooge" komen geheel ten goede aan '3FM Serious Request'. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne. Elk jaar sterven ruim 800.000 kinderen aan diarree, elke dag 2200 kinderen. Dat zijn ruim 70 volle schoolklassen per dag.Jonge kinderen, met name die tot vijf jaar oud, zijn kwetsbaar omdat ze nog weerstand moeten opbouwen en diarree breekt de weerstand af. Kinderen met diarree die niet behandeld worden sterven door uitdroging.

4-11-2013
't Kinderspöl treedt op met 'Scrooge'

Voor de vierde keer in de rijke geschiedenis van 't Kinderspöl wordt in december van dit jaar wederom 'Scrooge' ten tonele gebracht! Een avondvoorstelling is gepland op 14-12 en 15-12 wordt 's middags de voorstelling nogmaals gespeeld. Meer info vindt u onder 'Producties'. Tevens vindt u onder 'Media' een aantal foto's. U kunt nu al online reserveren!

19-9-2013
Nieuwe voorstelling

Onze nieuwe voorstelling voor het voorjaar 2014 is bekend! "Lucy's baby" is de titel van het vrolijke stuk.

Lucy Kronkie is een lieve vrouw, die van alles verzamelt en verhandelt. Ze is in de veronderstelling dat ze de laatste Kronkie op de wereld is en ze heeft niemand aan wie ze haar "schatten" kan nalaten. Dan komt er een duister figuur om een autoband te kopen en hij vermoedt dat Lucy erg rijk is. Norman beweert dat hij ook Kronkie heet en Lucy neemt hem en zijn familie in huis. Bij zijn schoonzus Vera stopt hij een kussen onder haar kleding en zo misleiden ze Lucy door te zeggen dat ze zwanger is. Lucy besluit dat de baby alles van haar zal erven, zodat Norman van alles moet verzinnen om de leugen te verdraaien. Dit leidt natuurlijk tot grote hilaritijd. Binnenkort op deze site de (eerste) speeldata.

17-7-2013
Recensie in de Gelderlander

Afgelopen maandag stond er een recensie van "Het beloofde land" in de Gelderlander door Joséé Gruwel. Deze recensie wordt zsm. op deze website geplaatst. De recensie kopte met 'Aangrijpende dramatiek bij openluchtspel'. Ook de schrijver van het openluchtspel, Henk Krosenbrink komt nog even aan het woord: 'Het heftige stuk is gespeeld zoals ik het bedoelde. Realistisch en op momenten heel intens. Het verhaal is recht overeind gebleven'.

17-7-2013
Wethouder Corine Sluiter-Kuilwijk

Wethouder Corine Sluiter-Kuilwijk refereert vandaag in de krant aan 't Buurtschap: "Maar boven alles denk ik over het afgelopen jaar terug aan de mooie verenigingen die wij binnen onze gemeente hebben. Kijk alleen maar eens naar het openluchtspel "Het beloofde land" van 't Buurtschap uit Sinderen. Slechts één keer in de vijf jaar wordt een dergelijk stuk gespeeld. Ik was er bij op 5 juli, met prachtig weer. Ik zag een bijzondere en zeer professionele voorstelling. Dank aan alle acteurs en mensen achter de schermen voor deze prachtige avond!"

Mooie woorden waar we trots op mogen zijn!

13-7-2013
Aan alles komt een eind

Gisteren hebben we een waardige laatste voorstelling gespeeld. In een paar weken tijd zagen zo'n 3000 mensen de voorstelling "Het beloofde land". Het vele werk, de voorbereidingen begonnen een jaar geleden al, het was het allemaal waard! Het publiek kwam in groten getale naar de voorstelling kijken en daar is het ons immers om te doen! We mogen terug kijken op een prachtige periode, dank voor uw bezoek en GRAAG tot ziens!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

AGENDA

Er zijn de komende tijd geen belangrijke data.