NIEUWS

9-7-2013
Extra voorstelling uitverkocht!

We zijn verheugd u te melden dat de extra voorstelling op 12 juli uitverkocht is.

4-7-2013
Uitverkocht!

De voorstelling van vanavond is uitverkocht! De zon schijnt én het is niet koud! Wij zijn er klaar voor!

28-6-2013
Helaas...

Helaas... De voorstelling van vanavond, 28 juni, gaat NIET door i.v.m. het slechte weer. Deze voorstelling wordt verplaatst naar a.s. donderdag 4 juli. Als u kaarten gereserveerd heeft voor vanavond en u kunt donderdag 4 juli van de partij zijn hoeft u NIETS te doen. Kunt u dan niet, of er verandert iets in het aantal kaarten dat u besteld heeft annuleert u dan aub uw reservering (via de link die u in uw bevestigingsmail heeft gekregen). Een evt. nieuwe reservering kunt u dan zelf via de site invoeren. Voor morgenavond zijn nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Tevens is een extra voorstelling gepland op vrijdag 12 juli. Ook voor de voorstelling van 4 juli zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

27-6-2013
Ook uitverkocht

Evenals 5 juli is nu ook 6 juli uitverkocht. Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor ons! Voor morgen en overmorgen zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

24-6-2013
Uitverkocht

De voorstelling van 'Het beloofde land' op 5 juli is UITVERKOCHT! Ook voor de overige voorstellingen is veel belangstelling. Natuurlijk zijn we hier erg blij mee! Wees dus snel wanneer u nog niet gereserveerd hebt.

18-6-2013
Artikel

Voor een leuk artikel in de Gelderse post, klik hier.

1-6-2013
Kaartverkoop begonnen

De kaartverkoop voor ons openluchtspel "Het beloofde land" is vandaag begonnen!

5-5-2013
Voorbereidingen openluchtspel

Op dit moment wordt druk gewerkt aan alles wat te maken heeft met het openluchtspel, de voorstelling doornemen, decor, pr-activiteiten, enzovoort. Eveneens wordt gewerkt aan een geheel nieuwe site. Op facebook vindt u de nieuwste foto's rondom het openluchtspel.
Deze flink zonnige bevrijdingsdag doet ons overigens ook terugdenken aan 'Het dagboek van Anne Frank', inmiddels al weer 18 jaar geleden (elders op deze site foto's van deze voorstelling).

9-4-2013
Aankondiging kaartverkoop

Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen van het openluchtspel. Meer info hierover elders op deze site. Kaartverkoop begint eind mei (in 1e instantie alleen via internet). Op facebook vindt u al een aantal foto's.

14-10-2012
Laatste voorstelling Familie Bruinsma

Gisteren speelden we onze laatste voorstelling van 'Familie Bruinsma in de bocht'. Een goed gevulde zaal, bijna 500 mensen zagen deze voorstelling gisteren, geweldig!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

AGENDA

Er zijn de komende tijd geen belangrijke data.