PRODUCTIE

De gevallen ster

Jeugdtoneel ’t Kinderspöl speelt voor jong en oud het stuk “De gevallen ster”. 

Jeugdtoneel ’t Kinderspöl speelt zaterdag 9 en zondag 10 november het stuk: “De gevallen ster” geschreven door Anke Steffers. 

Cas werkt hard voor zijn vader op de boerderij. Op een dag komt een kabouter langs. Eerst gelooft Cas zijn ogen niet, maar uiteindelijk ontdekt hij dat de kabouter toch echt écht is. De kabouter vertelt over een gevallen ster die zich in het Donkere Woud onderaan de oude eikenboom achter de negenheuvelen bij het zilveren meer bevindt. Wie de ster vindt, vindt geluk. De weg erheen is echter niet zonder gevaren. De boerenzoon ziet een avontuur wel zitten en besluit met de kabouter me te gaan.  Onderweg zijn er vele hindernissen en hobbels te nemen en zij zijn niet als enigen die op zoek naar de gevallen ster. Ook de gemene tovenares Cygnia heeft haar doel gezet op deze bijzondere ster….

Zou Cas de gevallen ster vinden? En kan hij de ster uit de handen van Cygnia houden? Ook zo benieuwd hoe dit zal aflopen… Kom kijken zaterdag 9 november om 19.30 uur of zondag 10 november om 15.00 uur in het Buurtschapshuis te Sinderen. De zaal zal 45 minuten voor aanvang open gaan. Kinderen tot en met 12 jaar mogen naar binnen voor 2,50 euro per persoon, vanaf 13 jaar is de entree 5 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen via deze website.

Tot ziens op 9 of 10 november?! 

Producties > De gevallen ster

PRODUCTIES

   
71Sil de strandjutter
70De tuinkabouter
69Februari
68Nachtoelen
67Tante Leen
66Rimpelingen (openluchtspel 2018)
65Familie Bruinsma, leve de koning! (vervolg op deel 2)
64Rebecca
63Bij de dokter
62Morgen schijnt de zon

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8