PRODUCTIE

Hotel 'In den Vogelstruys'

Belangrijke info:
Het Buurtschapshuis is alleen te bereiken via de Kapelweg en dan via het voetbalveld.
Alle andere toegangswegen zijn geblokkeerd.

 

’t Kinderspöl speelt het vrolijke spel “Hotel In Den Vogelstruys”.

De voorstellingen zijn op zaterdag 20 mei om 19.30 uur en op zondag 21 mei om 14.30 uur in het Buurtschapshuis te Sinderen.

“Hotel in den Vogelstruys” is geschreven door Richard Backers. Voor het verhaal gaan we terug in de tijd. “In Den Vogelstruys” is een hotel dat al generaties in het bezit is van dezelfde familie. Maar het gaat niet goed met het hotel. Er zijn bijna geen gasten. De schulden lopen op. Als blijkt dat het hotel bijna failliet gaat, wordt een laatste poging ondernomen het oude hotel te redden. 

De eigenaresse nodigt een aantal rijke mensen uit om het tij te keren, zoals een rijke Amerikaan, een mooie prinses en een Arabische sjeik. Maar niet alles is wat het lijkt, want sommige mensen zitten in een complot.

Kunnen zij het hotel redden van de ondergang of is het hopeloos verloren…………?!


Zaterdag 20 mei zal de zaal geopend zijn vanaf 18.45 uur. Zondagmiddag worden de deuren om 13.45 uur geopend. Natuurlijk is er traditiegetrouw een verloting met leuke en mooie prijzen tijdens de pauze. Kinderen mogen naar binnen voor 3 euro en volwassenen voor 5 euro. Kaarten zijn vanaf nu online te reserveren.

 

 

Producties > Hotel 'In den Vogelstruys'

PRODUCTIES

   
71Sil de strandjutter
70De tuinkabouter
69Februari
68Nachtoelen
67Tante Leen
66Rimpelingen (openluchtspel 2018)
65Familie Bruinsma, leve de koning! (vervolg op deel 2)
64Rebecca
63Bij de dokter
62Morgen schijnt de zon

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8